Services

Durme-Natie’s prioriteit is het focussen op een tijdig, accuraat rapporteren van de gevraagde operaties en/of services door de klanten. Een professionele invulling van alle import/export gerelateerde documenten zoals douane formaliteiten, gewicht-nota’s, BL, CMR etc. maken allemaal deel uit van het service pakket dat eveneeens ICE futures V.S. en Europese administratie, bijkomend management (bank financiering), volledig ge-automatiseerde stock administratie, verzekering en survey assistance/ behandeling, analyses, phytosanitatie, kwaliteitsen kwantiteits-, OTA-, fumigatiecertificaten.

Voor de behandeling van de goederen in de magazijnen kan Durme-Natie rekenen op een team van trouwe natiebazen en magazijniers in samenwerking met enkele bedienden in de kantoren, die allen zich inzetten om de best mogelijke service te geven aan de klanten. Eind september 2013 verhuist heel DurmeNatie naar de gloednieuwe kantoren in de Ecostore.

CONTAINER UITLADEN
KWALITEITS
CONTROLE
LANGE TERMIJN STOCKAGE
BULK STOCKAGE EN VERPAKKING
HERVERDELING EN TRANSPORT
ORGANISATIE VERSCHEPING

Certificaten en lidmaatschappen

Om de beste kwaliteit van service te kunnen voorzien en gereguleerde processen te kunnen uitvoeren, beschikt Durme-Natie over al de noodzakelijke alsook bijkomende certificaten en lidmaatschappen. Al onze processen worden op gereguleerde wijze geïmplementeerd op basis van strenge standaarden en normen. Wij dragen bij Durme-Natie dan ook regulatie, controle en innovatie hoog in het vaandel en verbeteren steeds onze werkmethode. Onderaan zijn enkele van onze certificaten en lidmaatschappen te zien.

Dit is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het is de basis voor de monitoring van kwaliteit van goederen en diensten in producentklantrelaties.

Dit is de internationale standaard op het gebied van voedselveiligheid en omschrijft de eisen waaraan een organisatie die actief is binnen de voedselketen moet voldoen.

De AEO (Authorized Economic Operator – Geautoriseerde Marktdeelnemer) is een statuut dat aan iedere marktdeelnemer wordt toegekend, die over een passende staat van dienst beschikt, aan bepaalde criteria betreffende controlesystemen en financiële solvabiliteit voldoet en aan bepaalde veiligheidsnormen tegemoetkomt.

Het BIO-certificaat stelt de onderneming in staat om deel te nemen aan de keten waarin producten afkomstig van biologische landbouw worden verhandeld.

Rainforest Alliance certified is een programma en keurmerk voor duurzame landbouw wat leidt tot duurzame producten. Als marktdeelnemer dragen we zo bij aan duurzame ontwikkeling.

>NYSE Liffe / ICE - Coffee Sampler
NYSE Liffe / ICE - Coffee Weighter
NYSE Liffe / ICE - Coffee Warehouse

De ‘London International Financial Futures and Options Exchange’ is de Londense termijnmarkt waarop ook koffie en cacao verhandeld worden. De ‘Intercontinental Exchange (ICE) is de beurs van New York waar traders op diverse markten (koffie, cacao, …) en producten (futures, options) handel drijven. Onze magazijnen zijn voor LIFFE en ICE gecertificeerd.