Technisch

Gebouwd in 2011-2012, dit state-of-the-art magazijnencomplex is één van de nieuwste en meest opvallende gebouwen in de haven van Antwerpen. 66.000 m² verdeeld in 9 magazijnen bieden ruimte voor opslag van allerlei soorten goederen. Dit complex is volledig zelfvoorzienend in haar energiebehoefte dankzij 17.000 zonnepanelen die, buiten onze eigen elektriciteit, ook energie leveren voor meer dan 1500 gezinnen.

Het magazijnencomplex is ook uitgerust met ESFR sprinkler systeem, er is een blendinginstallatie voor koffie, er zijn stortputten om bulkcontainers te lossen, etc…

Om de dynamische ingesteldheid van het bedrijf naar de klanten toe te behouden, werd de focus ook uitgebreid naar de kwaliteitscontrole tijdens het laden, verladen en verschepen van de goederen. Dit was enkel mogelijk door het samenwerken met gemotiveerde magazijn medewerkers en de relaties met verscheidene transportfirma’s op een hoog niveau te houden.Voor de behandeling van de goederen in de magazijnen kan Durme-Natie rekenen op een team van trouwe natiebazen en magazijniers in samenwerking met enkele bedienden in de kantoren, die allen zich inzetten om de best mogelijke service te geven aan de klanten.

Error

“Een onderneming van de grootorde als Durme-Natie eist zeer veel energie om te kunnen onderhouden. Letterlijk, onze locaties moeten voorzien worden van voldoende energie voor belichting, machines, vochtcontrole, etc. Uiteraard heeft dit veel stroom nodig. Daarom is Durme-Natie volledig zelfvoorzienend. Ons Ecostore warenhuis is aangesloten op een netwerk van zonnepanelen om zo alles vlot te laten lopen. Om daarbij absoluut risico vrij te kunnen werken beschikt Durme-Natie ook over zijn eigen windmolens. Hierdoor kan het bedrijf het ganse jaar volledig onafhankelijk voorzien worden van stroom.

ECOSTORE

“Onderaan vindt u de algemene voorwaarden wat betreft de verschillende expertises van Durme-Natie. Wenst u meer informatie of heeft u specifieke vragen, aarzel dan niet om persoonlijk contact te nemen. Wij staan steeds klaar om al uw vragen met plezier te beantwoorden en de nodige hulp aan te bieden.”